|
| Пропозиції, підказки, зауваження |
| Vova | Дата: П`ятниця, 14.08.2009, 11:57 | Сообщение # 1 |
Творець сайту
Група: Адміністратори
Репутація: 1
Статус: Offline
| В цю тему прошу писати ваші пропозиції, підказки та зауваження в роботі сайту і форуму
|
| |
| | |
| DNatiM | Дата: П`ятниця, 14.08.2009, 15:31 | Сообщение # 2 |
Група: Друзі
Репутація: 0
| Vova напевне найбільшою пропозицією було розмістити на цьому сайті не тільки тексти пісень , але і почути їх виконання , це моя мрія
Любов потрібно віддавати
|
| |
| | |
| Vova | Дата: П`ятниця, 14.08.2009, 15:45 | Сообщение # 3 |
Творець сайту
| DNatiM, це входить в мої плани розвитку цього сайту. Але проблема полягає в тому, шо під сайт нам надано всього 300 мегабайт, і сама розумієш, шо тут сильно не розженешся. Щоправда, кожної секунди до тих 300 мегабайт додається 3 байти. Словом тут або треба шукати якийсь альтернативний варіант розміщення тої музики, або по чуть-чуть їх закидати з збільшенням розміру місця. Думаю над цим
|
| |
| | |
| Мартин | Дата: Вівторок, 18.08.2009, 08:51 | Сообщение # 4 |
Група: Користувачі
| Зараз для сайту автоматично реєструється аккаунт на DepositFiles.com Чому б ним не скористатись?
|
| |
| | |
| Татіка | Дата: Четвер, 17.09.2009, 13:15 | Сообщение # 5 |
| Можна закидати на ютуб, а тут ставити посилання. Офрмити музику можна простими картинками чи навіть фоном. Для тих хто бажає скачати, можна скористатись методом запропонованим Мартином
|
| |
| | |
| iren77764 | Дата: Четвер, 01.10.2009, 09:09 | Сообщение # 6 |
| Vova, чи можна пропонувати тексти пісень для розміщення? А ще , на мою думку, можна подавати вірші та под. на релігійну тему. Тоді сайт буде активнішим і кориснішим. Ці матеріали будуть використовувати для різноманітних заходів у церковних громадах, на родинних сходинах.
|
| |
| | |
| Vova | Дата: Четвер, 01.10.2009, 09:15 | Сообщение # 7 |
Творець сайту
| iren77764, так, звичайно. Можна скористатись формою в головному меню сайту "Поділитись піснею". Або в цю тему на форумі - http://pisennyk.org.ua/forum/2-2-1. А на рахунок віршів - хороша ідея, приймемо до уваги. Дякую.
|
| |
| | |
| Сергій | Дата: П`ятниця, 19.02.2010, 00:09 | Сообщение # 8 |
|
| Добре було б якби,були пісні які можна скачати.
|
| |
| | |
| Andreas1231 | Дата: Неділя, 18.07.2010, 17:59 | Сообщение # 9 |
|
| Всім привіт. Чи можна скидати тексти пісень з аккордами??? В мене все одним файлом!!!
|
| |
| |
|